Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σεισμός στην Κρήτη: Φεύγει από τον καταυλισμό το βρέφος – «Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό»

Σεισμός στην Κρήτη: Φεύγει από τον καταυλισμό το βρέφος – «Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό»

Στο Αρκαλοχώρι ξεχειλίζει η συγκίνηση για το μόλις 12 ημερών βρέφος που μένει σε σκηνή μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Οι Βούλγαροι γονείς του έμειναν άστεγοι έπειτα από τα 5,8 Ρίχτερ στα χωριά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης.

Οι γονείς του βρέφους οι οποίοι είναι από τη Βουλγαρία αναγκάστηκαν να μείνουν στις σκηνές που στήθηκαν έξω από το εκθεσιακό κέντρο στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Το μωράκι που εξετάστηκε από τους παιδίατρους, χαίρει άκρας υγείας και αναχωρεί την Τρίτη (05.10.2021) από τον καταυλισμό για τη Βουλγαρία από όπου ήρθαν οι γονείς του για ένα καλύτερο μέλλον.

Το σπίτι που διέμενε η οικογένεια του βρέφους έχει υποστεί τεράστιες ζημιές και είναι ακατάλληλο.

«Φοβηθήκαμε πολύ και ακόμα φοβόμαστε», ανέφερε στο Cretapost.gr η μητέρα του μωρού, η οποία έχει πλέον πάρει την απόφαση με τον σύζυγό της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους:

Click4more: Σεισμός στην Κρήτη: Συγκίνηση για βρέφος 10 ημερών που μένει σε σκηνή – Τι έδειξαν οι εξετάσεις του

«Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ. Θέλουμε να φύγουμε για τη Βουλγαρία. Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει», τόνισε σχετικά η νεαρή μητέρα.

Οι αρμόδιοι φορείς εξασφάλισαν για την οικογένεια τα πολυπόθητα εισιτήρια και έτσι την Τρίτη (05.10.2021) ο πατέρας και η μητέρα με το νεογέννητο παιδί τους αναχωρούν για Βουλγαρία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις