Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σεισμός στην Κρήτη: Καταζητούμενος για κλοπές βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι – Έκπληκτοι οι σεισμοπαθείς

Σεισμός
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε μία «απίστευτη» σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ Μινώα Πεδιάδος, οι οποίοι κάνουν περιπολίες στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου και των γύρω οικισμών μετά τον σεισμό για τη διασφάλιση της ακεραιότητας των σεισμοπλήκτων.

Αυτή η ενισχυμένη αστυνομική επιτήρηση, υπό τον φόβο παράνομων πράξεων, απέδωσε καρπούς, καθώς στο πλαίσιο των περιπολιών, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η αστυνομία πέρασε στις 29 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες μετά δηλαδή από τον μεγάλο σεισμό, χειροπέδες σε έναν 26χρονο Βούλγαρο σε βάρος του οποίου υπήρχε από τις αρχές του χρόνου ένταλμα σύλληψης για 77 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών!

Οι κλοπές αυτές είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Βούλγαρος διέμενε στο Αρκαλοχώρι. Η σύλληψη έγινε μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, όπου ο 26χρονος εθεάθη να περιφέρεται, κινώντας τις υποψίες των αστυνομικών που του έκαναν έλεγχο και προχώρησαν στη σύλληψη του.

Την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης, η Ασφάλεια Ηρακλείου καθώς το κτίριο όπου στεγάζεται το Α. Τ Μινωα κρίθηκε ακατάλληλο μετά και τον σεισμό και τους μετασεισμούς που ακολούθησαν ωστόσο οι άνθρωποι που υπηρετούν σε αυτό εξακολουθούν να δείχνουν απαράμιλλο επαγγελματισμό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις