Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σέριφος: 23χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού – Πως περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε

Σέριφος: 23χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού – Πως περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της καταγγελίας που έκανε μια 23χρονη στη Σέριφο που έπεσε θύμα βιασμού από δύο αλλοδαπούς στην παραλία Αυλόμωνας στη Σέριφο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η κοπέλα έκανε ανάρτηση στο Instagram όπου περιγράφει τη φρίκη που έζησε στα χέρια δύο ανδρών και δίνει τα χαρακτηριστικά τους.

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δυο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά.

Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου. Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις