Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σέρρες: Ανοίγουν κλειστά στόματα για την δολοφονία του Γιώργου Γρηγοριάδη – Τον σκότωσαν και μετέφεραν τη σορό

Σέρρες: Ανοίγουν κλειστά στόματα για την δολοφονία του Γιώργου Γρηγοριάδη – Τον σκότωσαν και μετέφεραν τη σορό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία του Γιώργου Γρηγοριάδη, καθώς από τις δύο χθεσινές προσαγωγές η μια αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από εντατικές έρευνες φαίνεται ότι έφτασαν τελικά στα ίχνη του δράστη του εγκλήματος. Χθες στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών οδηγήθηκε ένας 50χρονος και η μητέρα του ως ύποπτοι για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία.

Έτσι μετά από πολύωρες ανακρίσεις οι Αρχές φαίνεται ότι ξεδιάλυναν το μυστήριο, καθώς όπως λένε οι πληροφορίες πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται ο 50χρονος άνδρας. Την ίδια ώρα ακόμα ερευνάται τυχόν συμμετοχή της ηλικιωμένης μητέρας του στο έγκλημα. Άτομο το οποίο μένει στην ίδια γειτονία με το θύμα και το δράστη ήταν αυτό που προσέφερε στους αστυνομικούς τα στοιχεία για να φτάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.  

Ο φερόμενος ως δράστης όπως λένε οι πληροφορίες μετά το τσακωμό του με τον 42χρονο άνδρα, φόρτωσε την σορό του στο αμάξι του και την πέταξε στο αρδευτικό κανάλι. Οι κάτοικοι στην παραλία του Οφρυνίου στην Καβάλα όπου διέμεναν το θύμα και ο φερόμενος ως δράστης παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις εξελίξεις.

Περιγράφοντας το χαρακτήρα του 50χρονου στο newsit.gr μιλούν για έναν άνθρωπό που είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές, καθώς έχει προκαλέσει πολλές φασαρίες και συμμετείχε σε παράνομες ενέργειες. “Συνελήφθησαν ο 50χρονος και η μητέρα του. Ηταν γείτονες και ο Γεωργιάδης είχε αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού του φερόμενου ως δράστη” αναφέρει η δημοτική σύμβουλος και φίλη του Γιώργου Γεωργιάδη, Μυρσίνη Χρυσαφούδη.

Η σορός του 42χρονου εντοπίστηκε στις 16 Δεκεμβρίου, σε αγροτική περιοχή της Ευκαρπίας Σερρών. Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή ο θάνατος του θύματος επήλθε από αιμορραγία που προκλήθηκε λόγω τρώσης αορτής.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και το αυτοκίνητο 42χρονου επιχειρηματία. Στο σημείο εκλήθη και ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι «ο θάνατος του 42χρονου ανήκει στην κατηγορία των βίαιων θανάτων. Προήλθε συνεπεία του μεθαιμορραγικού σοκ μετά από ένα τραύμα τυφλά, το οποίο έχει στην μεσοπλάτια χώρα». 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις