Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Σέρρες: Αυτή είναι η γυναίκα που το έπαιζε δικηγόρος και έβγαλε 127.000 ευρώ σε λίγους μήνες

Σέρρες: Αυτή είναι η γυναίκα που το έπαιζε δικηγόρος και έβγαλε 127.000 ευρώ σε λίγους μήνες

Οι καταγγελίες άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη στις Σέρρες και η γυναίκα βρέθηκε στα χέρια της αστυνομίας. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της κατηγορούμενης…

Δόθηκε στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας της 50άχρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι παρίστανε τη δικηγόρο και κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 127.000 ευρώ από ανυποψίαστους πολίτες των Σερρών. 

Πρόκειται για την Κ.Β. γεννηθείσα το 1971 στην Ευκαρπία Τραγίλου Σερρών. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στον εντοπισμό και άλλων περιπτώσεων απάτης που τελέστηκαν από την παραπάνω Ελληνίδα και δεν έχουν καταγγελθεί, στην αποτροπή τέλεσης νέων, αλλά και στην εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805 και 23210-90909 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίαςΕπισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 04-09-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον Νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της κατηγορούμενης εδώ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις