Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Σέρρες: Δολοφονία στις φυλακές Νιγρίτας – Σκότωσε κρατούμενο μέσα σε κελί – Σκληρές εικόνες τα ξημερώματα!

Σέρρες: Δολοφονία στις φυλακές Νιγρίτας – Σκότωσε κρατούμενο μέσα σε κελί – Σκληρές εικόνες τα ξημερώματα!

Ακόμα ένας νεκρός στις φυλακές της χώρας. Αυτή τη φορά όλα έγιναν στις φυλακές Νιγρίτας στις Σέρρες. Τι διαπιστώθηκε για την αιματηρή νύχτα…

Όλα έγιναν τα ξημερώματα, στις φυλακές Νιγρίτας στις Σέρρες, με έναν κρατούμενο να πέφτει νεκρός, από επίθεση συγκρατουμένου του. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και ο θάνατος του Γεωργιανού ήταν αναπόφευκτος. Δράστης του στυγερού εγκλήματος, ένας Ρώσος, που βρισκόταν στο ίδιο κελί.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης εντός του κελιού όπου τους είχαν, ο 43χρονος Ρώσος, έγκλειστος για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, προξένησε στον 35χρονο συγκρατούμενό του – έγκλειστο επίσης για ληστεία – θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ο 35χρονος Γεωργιανός διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας, φέροντας θλαστικές κακώσεις στο κεφάλι και εκχυμώσεις στο λαιμό. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου του.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις