Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σέρρες: Εκνευρισμός για τη μισή ασφαλτόστρωση – Οι εξηγήσεις για τις εικόνες που εκπλήσσουν

Σέρρες: Εκνευρισμός για τη μισή ασφαλτόστρωση – Οι εξηγήσεις για τις εικόνες που εκπλήσσουν

Η ασφαλτόστρωση στις Σέρρες ήταν γεμάτη παρατράγουδα. Το τελικό αποτέλεσμα έκανε το γύρο της χώρας. Ποιες είναι οι εξηγήσεις των υπευθύνων… 

Θα ολοκληρωθεί και θα γίνει τελικά ολόκληρη η ασφαλτόστρωση στην οδό Σιδηροκάστρου. Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Νυχτοπάτης, χαρακτηρίζοντας αστοχία του εργολάβου το ότι δεν απομακρύνθηκαν τα αυτοκίνητα ενώ αυτόπτες μάρτυρες και κάτοικοι της συγκεκριμένης οδού, μιλούν για ανευθυνότητα των οδηγών. 

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος Έργων και Υποδομών Γιώργος Νυχτοπάτης, ο εργολάβος θα αναλάβει να απομακρύνει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα μέσα στις επόμενες μέρες για να ολοκληρώσει τη δουλειά. Χαρακτήρισε αστοχία αυτό που έγινε στη συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση από τον εργολάβο, καθώς δεν ειδοποιήθηκε και δεν βοήθησε η τροχαία όπως είπε και τελικά δημιουργήθηκε θέμα από το πουθενά.

Ο αντιδήμαρχος Έργων και Υποδομών της πόλης εξέφρασε την αγανάκτησή του, για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του epiloges.tv με την μισή ασφαλτόστρωση στην οδό Σιδηροκάστρου.

Σημειώνεται ότι το 2016 είχαν παρατηρηθεί ανάλογες εικόνες τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στο Θεαγένειο Νοσοκομείο και τη σχολή “Ευκλείδης”. Δείτε το βίντεο με τις εικόνες από τις Σέρρες…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις