Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο της πρώην του

Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο της πρώην του
serraikanea

Προφυλακίστηκε στις Σέρρες ο 21χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφο της πρώην φίλης του. Το ξέσπασμα του πατέρα του 20χρονου θύματος έξω από τα δικαστήρια.

Ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, λόγω της αγριότητας του εγκλήματος και επειδή θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του infonews24.gr, τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε:

Click4more: Σέρρες: Ο δολοφόνος του 20χρονου ανέβασε βίντεο μετά το έγκλημα

«Το παιδί μου ρε», ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Σέρρες: Το χρονικό του εγκλήματος και η ανάρτηση του δράστη στα social media 

Τα ξημερώματα της Τρίτης (10.08.2021), ο 21χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος τον 20χρονο στο χωριό Άνω Καμήλα Σερρών, επειδή τα «έφτιαξε» με την πρώην του.

Μετά την πράξη του ο 21χρονος εξαφανίστηκε αλλά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η αστυνομία κατάφερε και τον εντόπισε στο σημείο που κρυβόταν και τον συνέλαβε, μεταφέροντάς τον στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος του 20χρονου έχει αναρτήσει στα social media εικόνες με το ματωμένο μαχαίρι…

 

 

 

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις