Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σέρρες: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαρά – Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του που ήταν μαζί του στη βάρκα (video)

Σέρρες: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαρά – Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του που ήταν μαζί του στη βάρκα (video)
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η βάρκα του αγνοούμενου ψαρά αναποδογύρισε και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Η σύζυγός του κολύμπησε και κατάφερε να βγει στην ακτή. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στις Σέρρες

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου ερασιτέχνη ψαρά, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της Τετάρτης (19-05-2021), όταν ανατράπηκε το αλιευτικό του σκάφος, έξω από το λιμάνι της Αμφίπολης, στις εκβολές του ποταμού Στρυμόνα.

Οι έρευνες διεξάγονται με θαλάσσια και χερσαία μέσα του Λιμενικού, ενώ συμμετέχουν και ιδιωτικά σκάφη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τον αλιέα συνόδευε η σύζυγός του, η οποία μετά την ανατροπή του σκάφους κατάφερε να βγει κολυμπώντας στην ακτή και να καλέσει σε βοήθεια. Έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον 43χρονο αγνοούμενο που μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

Μιλώντας στο epiloges.tv η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Αμφίπολης Ελένη Πατσιά δήλωσε πως γίνονται έρευνες στη θαλάσσια περιοχή εδώ και αρκετές ώρες “Δεν γνωρίζουμε γιατί αναποδογύρισε η βάρκα και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.”

Click4more: Βόλος: Βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι δύο 13χρονες μαθήτριες που είχαν εξαφανιστεί – Θρίλερ με αίσιο τέλος

«Η σύζυγος βγήκε στη στεριά και τώρα βρίσκεται στο κέντρο υγείας και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το άσχημο είναι ότι τόσες ώρες δεν εντόπισαν ούτε τη βάρκα, ούτε τον ψαρά» τόνισε η κ. Πατσιά στις δηλώσεις που έκανε αργά χθες το βράδυ…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις