Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Σέρρες: Τι λέει η Σύλβια Νησιούδη για την τηλεφωνική απάτη που επιχείρησε άγνωστος

Σέρρες: Τι λέει η Σύλβια Νησιούδη για την τηλεφωνική απάτη που επιχείρησε άγνωστος

Η τηλεφωνική απάτη στις Σέρρες δεν ολοκληρώθηκε επειδή την κρίσιμη στιγμή δεν έκανε λάθος. Η πρόεδρος των φοροτεχνικών της πόλης, Σύλβια Νησιούδη, περιγράφει τα όσα έζησε…

Προσποιήθηκε τον λογιστή στην πρόεδρο φοροτεχνικών Σερρών και επιχείρησε να υλοποιήσει στις Σέρρες, την τηλεφωνική απάτη που είχε στο μυαλό του. Επρόκειτο για ένα νέο άντρα που τηλεφώνησε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, ιδιαίτερα ευδιάθετος, στην κυρία Σύλβια Νησιούδη με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα ηλεκτρονικά. Δεν τα κατάφερε και η γυναίκα εξηγεί μπροστά στις κάμερες όλα όσα έγιναν.

Ο άγνωστος δράστης, το ίδιο διάστημα και από το ίδιο τηλέφωνο, κάλεσε και άλλα άτομα στις Σέρρες με επώνυμο που ξεκινάει από το ίδιο γράμμα με αυτό της προέδρου των φοροτεχνικών.

«Με πήρε τηλέφωνο και έλεγε ότι είναι υπάλληλος του λογιστικού γραφείου που συνεργάζομαι. Μου είπε ότι είναι η ώρα να κάνουμε την αίτηση για το market pass και ανέφερε πως τα χρήματα δεν μπορούν να μεταφερθούν γιατί έχω κάποιο πρόβλημα στο iban. Μου ζήτησε να πατήσω ένα σύνδεσμο και να του δώσω κάποιον κωδικό» ανέφερε μπροστά στις κάμερες.

«Δεν έκανα αυτό που μου ζήτησε. Γνώριζε το ονοματεπώνυμό μου αλλά δεν γνώριζε την ιδιότητά μου. Πήρε τηλέφωνο και άλλα άτομα ενώ η αστυνομία μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για να τον εντοπίσει» ανέφερε η ίδια.

Ο σύλλογος φοροτεχνικών Σερρών έχει εκδώσει κατά καιρούς αρκετές ανακοινώσεις και με δελτία τύπου που δημοσίευσε τόσο σε έντυπα όσο και ηλεκτρονικά ΜΜΕ  ενημέρωσε το κοινό και του ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δείτε το βίντεο από το Τηλεόραση Επιλογές…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις