Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σέρρες: Τι λέει ο παπάς για τις ημίγυμνες πόζες στο Instagram

Σέρρες: Τι λέει ο παπάς για τις ημίγυμνες πόζες στο Instagram

Αίσθηση συνεχίζουν να προκαλούν οι φωτογραφίες του ιερέα στις Σέρρες, ο οποίος ανέβαζε σε προσωπικό λογαριασμό του στο Ιnstagram φωτογραφίες σε ημίγυμνες πόζες με διχτυωτά μπλουζάκια και ανοιχτά πουκάμισα. Υπενθυμίζεται πως μετά το σάλο ο παπάς απενεργοποίησε τον λογαριασμό του, ενώ αναμένεται να απολογηθεί στη Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

Ο παπάς από τις Σέρρες την Πέμπτη μίλησε στην εκπομπή Tlive και δήλωσε πως μετάνιωσε για τις φωτογραφίες, ενώ αποκάλυψε πως μετά το σάλο βρήκε και αρκετούς υποστηρικτές. «Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Ποτέ δεν ενοχλήθηκε κανείς από αυτό. Δεν είναι μία “φωτοστιγμή”; Η “φωτοστιγμή” είναι ένα μέρος μέσα στον χρόνο. Όλη μου η ζωή δεν είναι αυτό. Δεν με πειράζει που έχει προκληθεί ο σάλος. Δεν με ενοχλεί γιατί μέσα από αυτό θα βγει κάτι καλό και για τους κληρικούς τους υπόλοιπους, γιατί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για εμάς που είμαστε στην επαρχία, το ότι δεν έχουμε ανθρώπους γύρω μας», είπε ο ιερέας.

«Αγαπώ και τον αθλητισμό»

Σε νέα ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε ακόμη μια απάντηση για τις φωτογραφίες λέγοντας πως εκτός από την εκκλησία αγαπά και τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα έγραψε: «Πέρα από την διακονία μου, που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, την θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία, προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε, καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές, με λύπες με προσωπικές στιγμές».

Τέλος, ευχαρίστησε τους φίλους του λέγοντας: «Ευχαριστώ τους φίλους για την στήριξη και συγγνώμη για όσους σκανδάλισα – για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις