Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σέρρες: Το τζιπ της εκμετάλλευσης – Πάτησε γκάζι ο οδηγός αλλά οι αποκαλύψεις ήταν αναπόφευκτες [pic]

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ

Ο οδηγός είδε το μπλόκο των αστυνομικών και προσπάθησε να το αποφύγει. Ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε τα πάντα για να διαφύγει…

Πρόκειται για έναν 52χρονο Βούλγαρο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μεταναστών με σκοπό τη διευκόλυνση της εισόδου τους στη χώρα. Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος, να κινείται σε αγροτική περιοχή και προ του επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Στη συνέχεια με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, το όχημα ακινητοποιήθηκε στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού σε περιοχή των Σερρών. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος μετέφερε στο όχημα 10 άτομα από τη Συρία, από τους οποίους 4 ανήλικοι, με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα (τύπου τζιπ) ως μέσο μεταφοράς, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε ο 52χρονος για την παράνομη δραστηριότητά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε