Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σέρρες: Χτύπησαν και λήστεψαν γυναίκα σε πεζοδρόμιο – Έβγαλαν πάνω από 1.500 ευρώ σε δύο μέρες!

Σέρρες: Χτύπησαν και λήστεψαν γυναίκα σε πεζοδρόμιο – Έβγαλαν πάνω από 1.500 ευρώ σε δύο μέρες!

Εφιάλτης για γυναίκα στις Σέρρες. Ο εγκέφαλος ήταν ένας μαθητής, μόλις 13 ετών…

Όλα έγιναν χθες το πρωί (31-05-2018) με έναν 13χρονο να πέφτει στα χέρια της αστυνομίας για ληστεία που διέπραξε στις Σέρρες. Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, ενεργώντας μαζί με 24χρονο και δύο ανήλικες ηλικίας 16 και 15 ετών, επιβαίνοντας σε δύο μοτοποδήλατα, πλησίασαν 67χρονη , την οποία ο 13χρονος ακινητοποίησε και με χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε μία αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, οι προαναφερόμενοι την προηγούμενη ημέρα ενεργώντας από κοινού στις Σέρρες, διέπραξαν με τη μέθοδο της απασχόλησης τρεις κλοπές σε βάρος πεζών γυναικών, από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα που είχαν στις τσάντες τους συνολικής αξίας 1.685 ευρώ.

Ληστεία γυναίκας στα Τρίκαλα

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε γυναίκα που μόλις είχε κάνει ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας επί τη οδού Ασκληπιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Παρασκευής και οι δράστες φέρονται να παρακολουθούσαν τις κινήσεις της γυναίκας και μόλις βρήκαν τη κατάλληλη στιγμή, στο ύψος της πλατείας Χατζηπέτρου, της επιτέθηκαν, τη χτύπησαν και πήραν τα χρήματά της.

Έχει εξαπολυθεί κυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: seleo.gr, trikalavoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις