Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σέρρες:Άφησαν 25 οικογένειες στο κρύο και τώρα λένε ”συγγνώμη λάθος”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έκοψαν το ρεύμα σε 25 σπίτια και 5 επιχειρήσεις – Η εντολή για διακοπή της ηλεκτροδότησης, δόθηκε κατά λάθος, όπως παραδέχτηκε στο NewsIt ο διευθυντής του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στην πόλη…

Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για διακοπή της ηλεκτροδότησης σε συνολικά 60 σπίτια, επιχειρήσεις και αγροτικές εγκαταστάσεις, λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών ή και μη καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων. Όλες οι εντολής για διακοπή του ρεύματος, αφορούσαν το Νεοχώρι Σερρών.

Χθες (31-01-2012) τα συνεργεία της ΔΕΗ έπιασαν δουλειά και έκοψαν το ρεύμα σε 25 σπίτια και 5 επιχειρήσεις. Οι ιδιοκτήτες τηλεφώνησαν στη ΔΕΗ, για να μάθουν το λόγο που βρίσκονταν χωρίς ρεύμα, υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν καμία οφειλή.

Το NewsIt επικοινώνησε με τον διευθυντή του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στην πόλη, Μανώλη Εμμανουηλίδη, που έκανε λόγο για λάθος: ”Η εντολή διακοπής αφορά σε 60 παροχές. Συμπεριλαμβάνονται σπίτια, καταστήματα και αγροτικές εγκαταστάσεις. Το ρεύμα κόπηκε σε 30 παροχές, από τις οποίες τα 25 είναι σπίτια”.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ”από κακή συνεννόηση των υπηρεσιών, κόψαμε το ρεύμα κατά λάθος σε σπίτια, ενώ από τη  διοίκηση έχουμε την εντολή, να μην κόβουμε το ρεύμα λόγω ψύχους”.

Aκούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο κ.Εμμανουηλίδης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ευρυτανία: Εγχειρισμένοι κοιμήθηκαν με τα μπουφάν -Χωρίς πετρέλαιο το νοσοκομείο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε