Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Σίφνος: Βρέθηκε νεκρή η 37χρονη που είχε εξαφανιστεί

Σίφνος: Βρέθηκε νεκρή η 37χρονη που είχε εξαφανιστεί

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για την 37χρονη γυναίκα. Η νεαρή εντοπίστηκε νεκρή από πυροσβέστες, τρεις μέρες μετά την εξαφάνισή της. Η Σίφνος αξιολογεί τα στοιχεία… 

Η εξαφάνιση της 37χρονης είχε σημάνει συναγερμό, με τον χρόνο για τους δικούς της ανθρώπους να περνάει αργά και βασανιστικά. Το γεγονός πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που χάνονταν τα ίχνη της, είχε δημιουργήσει χαραμάδες αισιοδοξίας σε ορισμένους. Οι έρευνες όμως ολοκληρώθηκαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και η Σίφνος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται στην υπόθεση θρίλερ. 

Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 37χρονη κοπέλα από τη Μολδαβία τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί εδώ και 3 μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr η άτυχη κοπέλα η οποία είχε πάει στο νησί της Σίφνου για να εργαστεί την καλοκαιρινή περίοδο, βρέθηκε νεκρή σε δύσβατη και ερημική περιοχή στη περιοχή Κάτω Πετάλι.

Η 37χρονη εντοπίστηκε νεκρή από πυροσβεστικό κλιμάκιο του νησιού. Υπήρξε κινητοποίηση από αστυνομικούς και εθελοντές για τον εντοπισμό της. Μια πραγματικά δυσάρεστη εξέλιξη για τη νεαρή γυναίκα, κάτοικο Αθηνών η οποία επέλεξε ένα νησί των Κυκλάδων για να εργαστεί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν χαθεί τα ίχνη της. Τα πρώτα στοιχεία δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις