Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σκιάθος: 61χρονη τουρίστρια εκσφενδονίστηκε από τουρμπίνα αεροπλάνου – Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες

Σκιάθος: 61χρονη τουρίστρια εκσφενδονίστηκε από τουρμπίνα αεροπλάνου – Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ένας νέος τραυματισμός, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, καταγράφηκε στη Σκιάθο και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, όταν η τουρμπίνα ενός αεροπλάνου έριξε μια 61χρονη τουρίστρια, η οποία υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πολλοί είναι οι τουρίστες που προσπαθούν να τραβήξουν βίντεο από τις προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Σκιάθου, καθώς γίνονται σε πολύ χαμηλό ύψος και το θέαμα είναι μοναδικό. Όμως, αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, όπως φαίνεται, καθώς είχαμε δύο τραυματισμούς μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Το θύμα ήταν μια 61χρονη τουρίστρια από τη Βρετανίδα, η οποία είχε σκαρφαλώσει σε πεζούλι για να τραβήξει βίντεο από καλύτερη θέση αλλά έπεσε εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γυναίκα διακομίσθηκε σήμερα (6.7.2022) το μεσημέρι από τη Σκιάθο στο λιμάνι του Βόλου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τo νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου

Να σημειωθεί πως, στις 19 Ιουνίου, σε αντίστοιχο περιστατικό, είχε τραυματιστεί ελαφρά, κατά τον ίδιο τρόπο, χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία, ένας 79χρονος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις