Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Σκιάθος: Ακρωτηριάστηκε το χέρι 52χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία

Σκιάθος: Ακρωτηριάστηκε το χέρι 52χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο άτυχος άντρας υπέστη ηλεκτροπληξία και οι γιατροί αναγκάστηκαν να προβούν σε ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού του. Η Σκιάθος ανάστατη από το σοβαρό ατύχημα…

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Γ. Γεννηματά στην Αθήνα νοσηλεύεται ο 52χρονος επικεφαλής συνεργείου εργολαβίας της ΔΕΔΔΗΕ, εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροδότησης της Σκιάθου. Ο άτυχος άνδρας υπέστη βαριά ηλεκτροπληξία και εμφανίζει σοβαρά εγκαύματα. Η Σκιάθος παρακολουθεί όλες τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές για την κατάσταση της υγείας του άτυχου άντρα, την ώρα που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του σοβαρού ατυχήματος.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προβούν σε ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού του 52χρονου από τα Φάρσαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Skiathoslife, ο τραυματισμός συνέβη κατά την εκτέλεση εργασιών χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι ακριβείς συνθήκες.

Κατά την προσπάθειά του να κόψει ένα καλώδιο, υπέστη ηλεκτροπληξία σοβαρής μορφής. Ο γιατρός κ. Ελευθερίου, Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό κατάφεραν να σώσουν τη ζωή τους, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης αποφασίστηκε η μεταφορά του σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα.

Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με αεροδιακομιδή από το Αεροδρόμιο Αλ. Παπαδιαμάντης στις 12:10 χθες Κυριακή προς το Γεώργιος Γεννηματάς. Η κατάστασή του παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις