Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκιάθος: Αρχιτέκτονας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε από γνωστό του

Σκιάθος: Αρχιτέκτονας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε από γνωστό του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Σκιάθος στο επίκεντρο για τον θάνατο του 72χρονου που ήταν αρχιτέκτονας. Η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας, αναμένεται να λύσει το μυστήριο…

Η Σκιάθος περιμένει να μάθει τα αίτια θανάτου του 72χρονου άντρα, που ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αρχιτέκτονες στο νησί. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε, από φίλο του, που ανησύχησε επειδή δεν μπορούσε να τον βρει στο τηλέφωνο. Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας διαπίστωσαν τον θάνατό του και πλέον ιατροδικαστής καλείται να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του τέλους του. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας πάντως, έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς.

Ο 72χρονος αρχιτέκτονας τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα όμως έδειχνε καλά και όπως έλεγαν στενά φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα, τίποτα δεν έδειχνε αυτό που επρόκειτο να συμβεί.

Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ από γνωστό του άτομο που επισκέπτονταν τακτικά τον 72χρονο πως είναι χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως για το σημείο κινήθηκε ασθενοφόρο με περιπολικό του Α.Τ. Κατά την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α.Τ Σκιάθου παραγγέλθηκε η νεκροψία-νεκροτομή για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 72χρονου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις