Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκιάθος: Ηλεκτρολόγος βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο – Θρίλερ με τα αίτια θανάτου του

Σκιάθος: Ηλεκτρολόγος βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο – Θρίλερ με τα αίτια θανάτου του

Ο ηλεκτρολόγος εντοπίστηκε νεκρός και στο ξενοδοχείο επικράτησε αναστάτωση. Η Σκιάθος περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης…

Η Σκιάθος στο επίκεντρο για τον θάνατο του άτυχου άντρα σε ξενοδοχείο του νησιού. Ο ηλεκτρολόγος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο από υπάλληλο της επιχείρησης. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άντρα στη ζωή. Για την ώρα τις συνθήκες θανάτου του καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Οι στενοί συγγενείς του περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια της τραγωδίας.

Ο ηλεκτρολόγος εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιό του σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Σκιάθο, στην οποία διέμενε, το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου. Σε αστυνομία και ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ με το πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Από το Αστυνομικό Τμήμα της Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, από υπάλληλο της μονάδας, ο οποίος ενημέρωσε και τις Aρχές. Το θύμα εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στο νησί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις