Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκιάθος: Λήστεψαν γυναίκα και πήραν το πλοίο της γραμμής για Εύβοια

Σκιάθος: Λήστεψαν γυναίκα και πήραν το πλοίο της γραμμής για Εύβοια

Η ληστεία ολοκληρώθηκε και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα για τους δράστες. Από την Σκιάθο, όλοι αρχικά κατάφεραν να φτάσουν στην Εύβοια…

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 21 Ιουλίου του 2023 σε περιοχή της Εύβοιας, 3 άνδρες και 3 γυναίκες, όλοι τους Έλληνας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της ληστείας και της εξύβρισης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία Ελληνίδας, μια μέρα νωρίτερα σε περιοχή της Σκιάθου, πέντε από τους δράστες – οι τρεις άνδρες και δύο από τις γυναίκες – την προσέγγισαν έξω από την οικία της και την απώθησαν με τη χρήση σωματικής βίας.

Δύο εξ αυτών την απείλησαν για τη σωματική της ακεραιότητα με αιχμηρό αντικείμενο, αποσπώντας της πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.600 ευρώ. Όσον αφορά την έκτη δράστιδα, κατηγορείται ότι εξύβρισε την παθούσα.

Στη συνέχεια, οι δράστες, με σκοπό να διαφύγουν από το νησί της Σκιάθου, επιβιβάστηκαν με δύο οχήματα, Ι.Χ.Ε. και Ι.Χ.Φ., αντίστοιχα, σε πλοίο με προορισμό την Εύβοια, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της προαναφερόμενης υπηρεσίας και τη σύλληψή τους.

Οι πέντε συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας, θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η έκτη δράστιδα, κατηγορούμενη για εξύβριση, αφέθηκε ελεύθερη, κατόπιν προφορικής εντολής της κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις