Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκιάθος: Ο άγνωστος καβγάς πριν τον θάνατο της όμορφης σεφ – Δολοφονία βλέπουν οι συγγενείς της Σόνιας Αρμακόλα (Φωτό)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την άκρη του νήματος στομ κουβάρι του μυστηριώδους θανάτου της 39χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, Σόνιας Αρμακόλα στη Σκιάθο…

ψάχνουν οι συγγενείς της, που δεν πιστεύουν ότι η όμορφη σεφ ήταν θύμα τροχαίου και προσπαθούν να αποδείξουν ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Τα στοιχεία που έχει η οικογένεια συνθέτουν ένα θρίλερ με αντιφάσεις σε μαρτυρικές καταθέσεις και ιατροδικαστικές εκθέσεις αλλά και εξαφανίσεις μαρτύρων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η 39χρονη είχε έντονο καβγά στο εστιατόριο που δούλευε, παραιτήθηκε και είχε βγάλει εισιτήρια για να επιστρέψει στο Βόλο. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής, στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα, δεχόμενος ότι ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα τροχαίου. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών της σεφ, που πιστεύουν πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου του 2015: ”Κάτι περίεργο κρύβεται. Πάνε να κλείσουν το θέμα, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τα στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα” δηλώνει ο γαμπρός της 39χρονης Κώστας Τσάκαλος. Για βιασύνη μιλά και ο δικηγόρος της οικογένειας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο θάνατος της 39χρονης οφείλεται σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό της σε τροχαίο. Η 35χρονη τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου οι γιατροί αρχικά δεν διέγνωσαν σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια και στο ένα πόδι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών της Σκιάθου, ενώ η 35χρονη παρέμενε στο Κέντρο Υγείας για παρακολούθηση, ο οργανισμός της επιβαρύνθηκε και υπέστη αιμορραγία. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η 35χρονη μεταφέρθηκε στο λιμάνι όπου και κλήθηκε σκάφος για να τη μεταφέρει στο Βόλο.

Η 35χρονη σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών του ΓΝΒ υπέστη αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και να μην διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της. Ωστόσο η κατάστασή της εξαρχής παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να εκφράζουν φόβους ότι ενδεχομένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε