Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Σκιάθος: Πέθανε ο επιχειρηματίας και ευεργέτης του νησιού Γιώργος Αλεξανδρίδης

Σκιάθος: Πέθανε ο επιχειρηματίας και ευεργέτης του νησιού Γιώργος Αλεξανδρίδης

Η Σκιάθος θρηνεί την απώλεια του Γιώργου Αλεξανδρίδη. Ο επιχειρηματίας άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο νησί, τις τελευταίες δεκαετίες…

Η Σκιάθος αποχαιρετά έναν άνθρωπο που δεν ξέχασε ποτέ το νησί του. Πάντα με διάθεση για προσφορά. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Αλεξανδρίδης, έγινε μεγάλος ευεργέτης του νησιού και παρέμεινε μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Πάντα χαμηλών τόνων. Δίχως διάθεση να διαφημίσει τα όσα έκανε. Με την είδηση του θανάτου του, να έχει απλώσει ένα πέπλο θλίψης στο νησί των Σποράδων.

Ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, ήταν διακεκριμένος επιχειρηματίας που προσέφερε απλόχερα, με ευαισθησία ψυχής, στη γενέτειρά του, τη Σκιάθο.

Ο διακεκριμένος οικονομολόγος, ήταν κορυφαίο στέλεχος της Μότορ Οιλ και της Τράπεζας Πειραιώς. Διατηρώντας ακατάλυτους δεσμούς αγάπης με το νησί του, τη Σκιάθο, ο κορυφαίος επιχειρηματίας και μέγας φιλάνθρωπος είχε πει: «Αισθάνομαι χαρά και ευχαριστώ τον Θεό μου, που με αξίωσε να προσφέρω στους συμπολίτες μου».

Φύσει αισιόδοξος, εκτιμούσε ότι «η ανθρώπινη διανόηση, σκέψη και δημιουργία είναι ακατανίκητα όπλα για να υπερνικούμε κάθε εμπόδιο», ενώ δεν παραλείπει να τονίσει ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι προέκταση του εαυτού του.

Πηγή: skiathoslife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις