Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σκιάθος: Συγκλονίζει το νησί ο θάνατος 12χρονου παιδιού – Το άγνωστο δράμα της οικογένειας επιχειρηματία

Σκιάθος: Συγκλονίζει το νησί ο θάνατος 12χρονου παιδιού – Το άγνωστο δράμα της οικογένειας επιχειρηματία

H Σκιάθος θρηνεί το χαμό ενός 12χρονου παιδιού που έφυγε από τη ζωή, πριν προλάβει να μεγαλώσει. Συντετριμμένοι οι γονείς και οι στενοί συγγενείς…

Θρήνος στην Σκιάθο για έναν μικρό άγγελο, τον 12χρονο Νίκο, που έφυγε από την ζωή χθες το μεσημέρι, σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλεύονταν. Ο μικρός Νίκος, γιός γνωστού επιχειρηματία, έδωσε γενναία μάχη με την επάρατο, που διαγνώστηκε τον περασμένο Μάιο.

Συντετριμμένοι οι γονείς, που δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό του μονάκριβου παιδιού τους, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί. Συντετριμμένοι και οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και όλο το νησί, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο τρισχαριτωμένος Νίκος, ένα παιδί κοινωνικό, πρόσχαρο, εξαιρετικά αγαπητό σε όλους, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του, σε όλα τα στάδια της θεραπείας του, πολέμησε με γενναιότητα την ασθένεια και επρόκειτο να μεταβεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Ισπανίας τις επόμενες ημέρες ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Δυστυχώς όμως κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρο το νησί. Οσοι γνώριζαν τον μικρό Νίκο, κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπητό, πολύ καλό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί, που πλέον βρίσκεται στην γειτονιά των αγγέλων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις