Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σκιάθος: Τροχαίο με τραυματισμό οδηγού μηχανής στο δρόμο για τις διάσημες Κουκουναριές

Σκιάθος: Τροχαίο με τραυματισμό οδηγού μηχανής στο δρόμο για τις διάσημες Κουκουναριές

Η Σκιάθος στο επίκεντρο, με τον οδηγό της μηχανής να μεταφέρεται τραυματισμένο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, μετά το τροχαίο ατύχημα, κοντά στις Κουκουναριές…

Το τροχαίο στη Σκιάθο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Μαϊου του 2023. Ειδικότερα Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο οδηγούσε 47χρονος, κινούμενο στον περιφερειακό δρόμου Σκιάθου -Κουκουναριών, με κατεύθυνση προς Κουκουναριές, επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο πραγματοποιώντας αριστερή στροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ένας Έλληνας 48 ετών και η οποία κινούταν με κατεύθυνση προς Σκιάθο.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας και να προκληθούν υλικές ζημιές σε αμφότερα τα οχήματα. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Σκιάθου.

Στο μεταξύ χθες το βράδυ, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη στο Βόλο 55χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, ήτοι οκτώ έτη κάθειρξη και 300 Ημερήσιες Μονάδες, για την πράξη της ληστείας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, χθες το βράδυ από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Βόλου, συνελήφθη 33χρονος καθώς κατελήφθη οδηγώντας Ι.Χ.Ε. όχημα, να έχει στην κατοχή του  μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης καθαρού βάρους 0,02 gr περίπου. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις