Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σκόπελος: Μοναδικές εικόνες σε πολυσύχναστη παραλία – Σηκώθηκαν και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους – video

Σκόπελος: Μοναδικές εικόνες σε πολυσύχναστη παραλία – Σηκώθηκαν και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους – video
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Σκόπελος στο επίκεντρο των συζητήσεων στο διαδίκτυο, με τις εικόνες να αποτυπώνουν πλήρως τα όσα έγιναν. Τα παιδιά που φώναξαν πρώτα είχαν απόλυτο δίκιο…

Η Σκόπελος στο επίκεντρο των συζητήσεων στο διαδίκτυο, με έναν απρόσμενο επισκέπτη να κάνει την εμφάνισή του, στην παραλία Άμμος, μπροστά σε εκατοντάδες λουόμενους. Μια νεαρή αρσενική φώκια λοιπόν, έκανε την εμφάνισή της σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία.

Η χαριτωμένη φώκια κολύμπησε μαζί με στους λουόμενους και αργότερα βγήκε στην άμμο και κοιμήθηκε για αρκετές ώρες. Η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημέρωνε συχνά τους παρευρισκόμενους, για τους οποίους ήταν ασυνήθιστη και ανέλπιστη μια τέτοια παρουσία, να κρατούν ασφαλή απόσταση, να μην βρέχουν και να μην ταΐζουν το ζώο.

Σκόπελος: Η φώκια που έγινε θέμα συζήτησης

Το βίντεο με τη φώκια στη Σκόπελο

Πριν από ένα χρόνο, μια ευχάριστη αναστάτωση λοιπόν σε κοσμική παραλία της Σκοπέλου. Αιτία ένα δελφίνι που πλησίασε τον κόσμο και έφτασε μέχρι την ακτή. Οι πρώτοι που το είδαν φώναξαν και τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά. Στο σχετικό βίντεο που διακρίνεται το δελφίνι βλέπουμε τους λουόμενους να έχουν σηκωθεί και όλοι να έχουν πλησιάσει τη θάλασσα για να δουν από κοντά τον απρόσμενο επισκέπτη.

Το δελφίνι κάθισε για λίγο με τον κόσμο και στη συνέχεια επέστρεψε στα βαθιά. Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν πως ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν. Το σίγουρο είναι πως όσοι έζησαν από κοντά αυτές τις εικόνες θα τις θυμούνται για καιρό…

Πηγή: radiopolis.gr, seleo.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις