Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκόπελος: Χαροπαλεύει 17χρονη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Λιώνουν από αγωνία οι γονείς της

Σκόπελος: Χαροπαλεύει 17χρονη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Λιώνουν από αγωνία οι γονείς της

Στο κόκκινο η αγωνία για την 17χρονη που πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βόλου, με τους γιατρούς να προσπαθούν να αποτρέψουν το μοιραίο. Ανάστατη η Σκόπελος

Η Σκόπελος προσεύχεται για την 17χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της. Το παιδί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βόλου με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Δίπλα της, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι γονείς της, που περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών. Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται κρίσιμη και καθοριστική για να διαφύγει τον κίνδυνο.

Πιο αναλυτικά, ώρες αγωνίας ζουν οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς μίας 17χρονης μαθήτριας, η οποία μετά από ατύχημα στη Σκόπελο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου με πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και μέριμνα της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η κοπέλα φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έγιναν όλες οι διαδικασίες για τη μεταφορά της στο “Αχιλλοπούλειο”. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, για τις συνθήκες που τραυματίστηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις