Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σκορπιός: Από σερβιτόρος στο πριβέ πάρτι του Ριμπολόβλεφ! Έλληνας τραγουδιστής μιλά και αποκαλύπτει

Σκορπιός: Από σερβιτόρος στο πριβέ πάρτι του Ριμπολόβλεφ! Έλληνας τραγουδιστής μιλά και αποκαλύπτει

Ο Σκορπιός είχε φορέσει τα καλά του για ένα πάρτι πριβέ. Ο μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, κάλεσε γνωστό Έλληνα τραγουδιστή…

Προς τιμήν του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, του ιδιοκτήτη του θρυλικού νησιού, «Σκορπιός», τραγούδησε ο Κώστας Καραφώτης το 2013. Την αποκάλυψη έκανε ο τραγουδιστής, σε συνέντευξή του, στο περιοδικό Down Town.

Το «πάρτι για δύο», όπως το χαρακτήρισαν τα τοπικά μέσα, δηλαδή για τον Ρώσο μεγιστάνα και την αγαπημένη του, κράτησε για μερικές ώρες με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει για μία ώρα δικές του αλλά και διαχρονικές επιτυχίες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τραγουδιστή συνόδευσαν δυο ζευγάρια χορευτών.

Όπως λέει ο Κώστας Καραφώτης, “τραγούδησα τον Αύγουστο του 2013, στον Σκορπιό, για τον Ρώσο επιχειρηματία Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Είχε γίνει μεγάλο θέμα τότε, με σταματούσαν οι κάμερες να τους μιλήσω γι’ αυτή τη συνεργασία, αλλά είχα υπογράψει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, με βρήκε μέσω της εταιρείας ενός yacht που νοίκιαζε. Είδες καμιά φορά; Τραγούδησα μια ώρα για τον ίδιο και άλλα τρία άτομα, όλοι fans της Ελλάδας. Ήταν ξεχωριστή εμπειρία.”

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, τονίζει: “Στα 14 δούλευα ως σερβιτόρος σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, κυρίως τα Χριστούγεννα που δεν είχα σχολείο. Έτσι έβγαλα το πρώτο μου χαρτζιλίκι. Και αργότερα, όταν σπούδαζα στη Βουλγαρία, ερχόμουν εδώ το καλοκαίρι για διακοπές και δούλευα στις «Χάντρες» στα Τρίκαλα. Τρεις χρονιές ήμουν σερβιτόρος και την τέταρτη ανέβηκα στην πίστα ως τραγουδιστής. Μεγάλη η χαρά μου.

Πηγή: Περιοδικό Down Town

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις