Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σκορπιός: Βαφτίστηκε ο εγγονός του Ριμπολόβλεφ – Αναβίωσαν χρυσές εποχές από το παρελθόν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χρυσές εποχές από το παρελθόν αναβίωσαν στον θρυλικό Σκορπιό, καθώς 32 ολόκληρα χρόνια μετά τη βάφτιση της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση το μικρό εκκλησάκι άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους που κατέφθασαν για τη μεγάλη ημέρα του μικρού Σάσα! Η νέα ιδιοκτήτρια…

του νησιού και φίλη της Αθηνάς Ωνάση Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και ο σύζυγός της Χουάν Σαρτορί διανύουν εδώ και έναν χρόνο την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ο μόλις ενός έτους Σάσα (Sasha), τους έχει ξετρελάνει και δεν θέλουν στιγμή να λείπουν από κοντά του.

Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που οι δύο νέοι γονείς έχουν επιλέξει να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να κινούνται κάθε φορά υπό άκρα μυστικότητα. Οι πληροφορίες για την κοινή ζωή τους στο Μονακό, όπου είναι η έδρα τους, είναι πλέον ανύπαρκτες, ενώ απουσιάζουν και από τα μεγάλα events, κυρίως αυτά της ιππασίας, που ανελλιπώς παρακολουθούσε ή συμμετείχε κάποτε η πάμπλουτη αμαζόνα, μαζί με τη φίλη της Αθηνά Ωνάση και την κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι. Την τακτική αυτή ακολούθησαν και για τη βάφτιση του παιδιού τους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αν και τελέστηκε στην τελευταία επίσκεψή τους στον Σκορπιό πριν από λίγους μήνες, ουδείς πήρε είδηση το παραμικρό.

ΦΩΤΟ από espressonews.gr

Η Εκατερίνα, όπως ήθελε να είναι η δεύτερη νύφη που θα φορούσε νυφικό στο θρυλικό νησί, μετά την Τζάκι Κένεντι στη γαμήλια τελετή με τον Αριστοτέλη Ωνάση τον Οκτώβριο του 1968, το ίδιο επέλεξε και για τη βάφτιση του γιου της. Ετσι, μετά την Αθηνά Ωνάση, το 1985, ο Σάσα είναι το δεύτερο παιδί που βαφτίστηκε στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίτσας στον Σκορπιό. Στη σεμνή τελετή που με αγάπη είχε ετοιμάσει η Εκατερίνα, η πρωτότοκη κόρη του «βασιλιά της ποτάσας» Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, παραβρέθηκαν ελάχιστοι καλεσμένοι κι αυτό γιατί το ζευγάρι ήθελε από τη μια να μην κινήσει τις υποψίες πως κάτι σοβαρό συμβαίνει στο νησί και από την άλλη γιατί δεν ήθελε να επαναληφθούν αυτά που διαδραματίστηκαν την ημέρα του γάμου της, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να καταγράψουν κάθε κίνηση.

ΦΩΤΟ από espressonews.gr

Εκεί φυσικά και ο ευτυχισμένος παππούς Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος δεν χάνει στιγμή από το μεγάλωμα του μικρού, που μετά τις δύο κόρες του από τον γάμο του με την Ελενα Ριμπολόβλεβα, είναι το πρώτο αρσενικό παιδί που γεννιέται στην οικογένεια.Το ζευγάρι έχει πολλούς λόγους να είναι στενά δεμένο με τον Σκορπιό, αφού, εκτός από τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού του, το νησί ήταν και η αφορμή για τη γνωριμία τους.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους, όπως είχαν αποκαλύψει φίλοι και συνεργάτες της οικογένειας, γνωρίστηκαν στο πάρτι για τα 25α γενέθλια της Εκατερίνα, που είχε γίνει στις 4 Ιουνίου 2014 στον Σκορπιό. Ο Χουάν Σαρτορί είχε βρεθεί μεταξύ των καλεσμένων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο γοητευτικός 36χρονος είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία, καθώς είναι πρόεδρος του Union Group που δραστηριοποιείται σε ενέργεια, πετρέλαια, real estate κ.λπ. στη Λατινική Αμερική. Είναι πολίτης Ελβετίας και έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα τον θέλουν να ακολουθεί τα χνάρια του βαθύπλουτου πεθερού του και προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Μονακό Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, αφού είναι λίγο πριν από τις τελικές υπογραφές για τη συμμετοχή του στο πολυμετοχικό σχήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας Οξφορντ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, espressonews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε