Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σκυλίτσα… “Χάτσικο”, περιμένει τον ιδιοκτήτη της που έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια!

Σκυλίτσα… “Χάτσικο”, περιμένει τον ιδιοκτήτη της που έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια!
youtube (αρχείο)

Σκυλίτσα “Χάτσικο”, επιβεβαιώνει για τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο, και έρχεται στην επικαιρότητα, να συγκινήσει όλους μας.

Πρόκειται για την περίπτωση μιας σκυλίτσας, όπως το γνωστό παγκοσμίως “Χάτσικο”, που περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Βόλου, σχεδόν πέντε χρόνια τώρα, τον άνθρωπο που την είχε και την φρόντιζε, ο οποίος, ωστόσο, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Το γεγονός, κοινοποίησε με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Αλεξάνδρα Στύλα, που συμμετέχει, όπως είπε στη “ΜΑΓΝΗΣΙΑ” σε φιλοζωϊκή οργάνωση, και το πληροφορήθηκε ως γεγονός, πριν από λίγες μόλις ημέρες…

Το ελληνικό “Χάτσικο”

Όπως αναφέρει μάλιστα στην ανάρτησή της, “αυτό το κοριτσάκι βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο του Βόλου. Τη λένε Τζωρτζίνα και εδώ και 5 χρόνια που πέθανε ο κηδεμόνας της, μέσα στο Νοσοκομείο, περιμένει εκεί.

Κάθε μέρα την ίδια ώρα κατεβαίνει στο νεκροτομείο περιμένει έξω από την πόρτα για λίγο και ξανά ανεβαίνει επάνω. Είναι τόσο συγκινητική η ιστορία της γι’ αυτό και τη φωτογράφησα και την ανεβάζω μήπως κάποιος ενδιαφερθεί να την υιοθετήσει…”.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάτσικο, γνωστός και ως Chuken Hachik, ήταν ένας λευκός σκύλος ράτσας Ακίτα ο οποίος γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1923, στην πόλη Οντάτε της Ιαπωνίας. Έγινε διάσημος για την αξιοθαύμαστη αφοσίωση στον κύριό του, στον οποίο έμεινε πιστός για όλη του την ζωή.

πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις