Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκύρος: Στη φυλακή ο άνδρας που βλέπετε – Ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού – Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό κατά τη διάρκεια της δίκης…

Η υπόθεση διαδραματίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα, πρωινές ώρες του Σαββάτου (14-02-2015) στην περιοχή Χώρα της Σκύρου, όταν το παιδί επισκέφθηκε το κατάστημα της συζύγου του δράστη, για να παίξει με τα παιδιά τους. Πρόκειται για επιχείρηση που ασχολείται με απεντομώσεις. Όπως αποδείχτηκε στη δίκη ο 40χρονος Πακιστανός ξεμονάχιασε την 11χρονη σε γραφείο και την χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα, πάνω από τα ρούχα της. Το μικρό κοριτσάκι κατάφερε να ξεφύγει, πήγε κλαίγοντας στους γονείς της και τους εξιστόρησε όλα όσα είχαν συμβεί.

Να σημειωθεί, ότι ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, ότι προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια της περιοχής. Στην συνέχεια οι γονείς πήγαν στον Αστυνομικό Σταθμό της Σκύρου και υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή και εκδικάστηκε την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

Ο 40χρονος είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Χαλκίδας και μετά την κατάθεσή του, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Η πολύκροτη δίκη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 όπου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 10 ετών, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Απολογούμενος στο δικαστήριο ο 40χρονος αποποιήθηκε των ευθυνών του, προβάλλοντας ισχυρισμούς που δεν ήταν όμως ικανοί να πείσουν δικαστές και ενόρκους.Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές.

Πηγή: eviazoom

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε