Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σώρρας: Δέχτηκα επίθεση από χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές [vid]

Σώρρας: Δέχτηκα επίθεση από χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές [vid]

Για την επίθεση που δέχτηκε μέσα σε πατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο επικεφαλής των Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας.

Ο Αρτέμης Σώρρας έκανε λόγο για στοχοποίηση του πολιτικού του φορέα από οργανωμένα συμφέροντα ενώ υποστήριξε ότι αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν “χρυσαυγίτες και δήθεν αντιεξουσιαστές”.

Σύμφωνα με τα όσα είπε την επίθεση πραγματοποίησαν περίπου 20 άτομα ενώ οι καρέκλες μέσα στο μαγαζί… έπεφταν βροχή. Υποστήριξε ακόμη ότι τα άτομα που του επιτέθηκε είναι κατευθυνόμενα από τις “σιωνιστικές λέσχες.” και το παρακράτος.

Ο Αρτέμης Σώρρας υποστήριξε ότι μόνο η Ελλήνων Συνέλευσις δέχεται “τρομοκρατικά χτυπήματα” και ζήτησε από το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Το επεισόδιο

Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «Ελλήνων Συνέλευση» και ομάδα υποστηρικτών του δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο της οδού Ολύμπου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά ο Αρτέμης Σώρρας, δύο συνεργάτες του και τέσσερις υποστηρικτές του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις ενώ πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Μετά την επίθεση ο κ. Σώρρας και τα υπόλοιπα άτομα που δέχτηκαν επίθεση μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου και υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση.

Πηγή: thestival
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε