Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σπάρτη: Άνοιξε την πόρτα και είδε αυτές τις εικόνες – Ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του [pics, vid]

Σπάρτη: Άνοιξε την πόρτα και είδε αυτές τις εικόνες – Ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του [pics, vid]

Απίθανες εικόνες στη Σπάρτη, με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί να πιστέψει στα μάτια τους. Οι φωτογραφίες και το βίντεο δείχνουν όλα όσα έγιναν…

Όλα έγιναν στον περιφερειακό δρόμο στη Σπάρτη, πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ένας μεγάλος ξύλινος στύλος του OTE, κόπηκε στην βάση του, αφού πιθανότατα είχε σαπίσει και έπεσε πάνω σε σπίτι  προξενώντας ζημιές.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, καθώς από την περιοχή και συγκεκριμένα από το πεζοδρόμιο περνούν πολλοί φοιτητές κατευθυνόμενοι από και προς το κτίριο του Πανεπιστημίου. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε ότι πριν λίγες μέρες είχε ενημερώσει τους εργολάβους για την επικίνδυνη κλίση της κολόνας, αλλά οι υπεύθυνοι του είπαν πως είναι εντάξει και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η πτώση του στο σπίτι και συγκεκριμένα πάνω στη τέντα απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ να σημειωθεί πως για μερικά λεπτά τα καλώδια είχαν πέσει στο οδόστρωμα, «περιμένοντας» το ειδικό συνεργείο.

Σπάρτη: Οι εικόνες μετά την πτώση της κολόνας

Η λάθος εκτίμηση των ειδικών προκαλεί αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Μικροί και μεγάλοι αναρωτιούνται πόσο ασφαλείς μπορούν να αισθάνονται όταν οι αρμόδιοι κάνουν τέτοια λάθη…

Πηγή: flynews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις