Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σπάρτη: Η παράνομη αλλαγή στις πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτου δεν ήταν το μόνο που έκανε

Σπάρτη: Η παράνομη αλλαγή στις πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτου δεν ήταν το μόνο που έκανε

Συνελήφθη, χθες (1.10.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, 38χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, εκρηκτικών υλών και μηχανισμών, καθώς και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 38χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι, βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινίο (φυτίλι), συνολικού μήκους 10 μέτρων, 19 πυροκροτητές, τα χρηματικά ποσά των 6.200 ευρώ και 1.200 δολαρίων Η.Π.Α., η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από τη αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος κατείχε και είχε θέσει σε κυκλοφορία όχημα, ιδιοκτησίας θανόντος ατόμου, το οποίο όμως έφερε πινακίδες κυκλοφορίας πανομοιότυπου οχήματος, ιδιοκτησίας του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις