Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σπάρτη: Η συνοδηγός τον μαχαίρωσε μέσα στο αυτοκίνητο – Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο οδηγός

Σπάρτη: Η συνοδηγός τον μαχαίρωσε μέσα στο αυτοκίνητο – Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο οδηγός

Πανικός στη Σπάρτη με μια γυναίκα να μαχαιρώνει τον οδηγό αυτοκινήτου, την ώρα που βρίσκονταν μαζί και εν κινήσει μέσα σε αυτό…

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει για την ώρα τα αίτια που οδήγησαν στο αιματηρό επεισόδιο στην Σπάρτη. Μια γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του 50χρονου οδηγού. Ευτυχώς από την επίθεση δεν προκλήθηκε τροχαίο. Με τον οδηγό να μεταφέρεται σε νοσοκομείο και τους γιατρούς να τον βάζουν εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία στη Σπάρτη, ύστερα από το άκουσμα ότι χθες (07-04-2022), μία 47χρονη γυναίκα τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα έναν άνδρα 50 ετών, εντός του αυτοκινήτου που επέβαιναν.

Το συμβάν έλαβε χώρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου, πλησίον της Τραπεζοντής. Στη συνέχεια, το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου ύστερα από επέμβαση, κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ σύμφωνα με το flynews.gr, η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Σπάρτης, η οποία διερευνά το περιστατικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις