Τοπικά Νέα

Σπάρτη: Ηλικιωμένος απειλούσε υπαλλήλους της ΔΕΗ με καραμπίνα!

Ένας ηλικιωμένος άντρας, περίπου 85 ετών, κάτοικος χωριού στη Σπάρτη, γύρω στις 10 σήμερα το πρωί, άρχισε να απειλεί υπαλλήλους της ΔΕΗ, με καραμπίνα.

Οι υπάλληλοι είχαν πάει στο αγρόκτημα του ηλικιωμένου για να προβούν σε μετακίνηση πυλώνα που βρισκόταν μέσα στο χωράφι του.

Ο ηλικιωμένος, άγνωστο γιατί, αρνήθηκε να τους αφήσει να μπουν και μάλιστα κρατώντας μια κυνηγετική καραμπίνα απειλούσε τους πάντες να μην εισέλθουν στο χωράφι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας Σπάρτης παρουσία του διοικητή

Ύστερα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου δύο ώρες, το συμβάν έληξε χωρίς ευτυχώς να συμβεί τίποτα χειρότερο.

Πηγή: arcadiaportal

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα