Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Σπάρτη: “Λήστεψαν τη γιαγιά που της είχαν πει τα κάλαντα” – Οι άγνωστες αλήθειες του χτυπήματος στην κάμερα [vids]

Σπάρτη: “Λήστεψαν τη γιαγιά που της είχαν πει τα κάλαντα” – Οι άγνωστες αλήθειες του χτυπήματος στην κάμερα [vids]

Οι εικόνες από την άγρια ληστεία στη Σπάρτη συγκλονίζουν. Η ηλικιωμένη δίνει μάχη για να κρατήσει την τσάντα της και τραυματίζεται. Ο γαμπρός της αποκαλύπτει…

Ο ταξιτζής την άφησε δίπλα στη πόρτα της και οι ανήλικοι με θράσος, όπως φαίνεται και στις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας, μπήκαν μέσα στην αυλή.

Τραβώντας για να της πάρουν την τσάντα, την έριξαν κάτω με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη στη συνέχεια να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη λόγο του χτυπήματος στο πρόσωπο από την πτώση.

Ο Τηλέμαχος Ρομπάκης, γαμπρός της άτυχης γυναίκας δηλώνει αγανακτισμένος. Όπως λέει μετά το χτύπημα η πεθερά του διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πρησμένα πόδια και αιμορραγία.

Όπως λέει ανέβασε πίεση και χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι το ένα από τα δύο παιδιά είχε έρθει για τα κάλαντα και η ηλικιωμένη του είχε δώσει πέντε ευρώ. Πιθανότατα τότε την στοχοποίησαν.

Αποκαλύψεις για την άγρια ληστεία στη Σπάρτη

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και κατάφερε να συλλάβει χθες το απόγευμα τους δύο ανήλικους Ρομά καθώς και τους γονείς τους, ενώ αναζητεί τον τρίτο της παρέας.

Στους δύο ανήλικους δράστες καθώς και εις βάρος του τρίτου έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για ληστεία κατά ηλικιωμένης.

Το βίντεο της ληστείας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις