Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σπέτσες: Σε πλειστηριασμό η έπαυλη κροίσου με τιμή εκκίνησης τα 7.440.000 ευρώ

Σπέτσες: Σε πλειστηριασμό η έπαυλη κροίσου με τιμή εκκίνησης τα 7.440.000 ευρώ

Οι Σπέτσες στο επίκεντρο μετά από δικαστική απόφαση που βγάζει σε πλειστηριασμό την έπαυλη εκατομμυριούχου. Ο ιδιοκτήτης καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου του…

Ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου του 2023. Η έπαυλη που κόβει την ανάσα στις Σπέτσες, βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο παρελθόν είχαν μείνει μια σειρά από διάσημοι φίλοι του ιδιοκτήτη. Πρόκειται για έναν πασίγνωστο επιχειρηματία που πρόσφατα καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου του. Το δικαστήριο τον υποχρεώνει να βγάλει στο σφυρί το εντυπωσιακό ακίνητο των 2.000 τετραγωνικών που είχε στο νησί για να δώσει αποζημίωση στη γυναίκα που τον κατήγγειλε και δικαιώθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο επιχειρηματίας έμενε τα καλοκαίρια στην πολυτελέστατη έπαυλη στις Σπέτσες. Πριν από λίγες μέρες μια υπάλληλος τον κατήγγειλε και δικαστικά δικαιώθηκε. Ο κροίσος έπρεπε να της δώσει 5.000.000 δολάρια ως αποζημίωση, αλλά όπως τόνισε η γυναίκα ουδέποτε έλαβε αυτά τα χρήματα.

Αμερικανικό δικαστήριο τον υποχρεώνει να βγάλει σε πλειστηριασμό την έπαυλη, με στόχο να βρει τα χρήματα και να δώσει την αποζημίωση που επιδικάστηκε στη γυναίκα. Το όλο θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στις Σπέτσες και όχι μόνο.

Ο επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης της έπαυλης είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για σεξουαλικές παρενοχλήσεις υπαλλήλων του, αλλά αυτή τη φορά καταδικάστηκε και υποχρεώθηκε να καταβάλει αποζημίωση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις