Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Στα δικαστήρια ο Μπουτάρης και οι κατηγορούμενοι για την επίθεση – Προκλητικός ο ένας [pics, vids]

Στα δικαστήρια ο Μπουτάρης και οι κατηγορούμενοι για την επίθεση – Προκλητικός ο ένας [pics, vids]

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έφτασαν οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση κατά του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη για τις επιθέσεις του περασμένου Σαββάτου.

Οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, απρόκλητης επίθεσης και διακεκριμένης φθοράς.

Σύμφωνα με το seleo, ο ένας εκ των τριών μάλιστα ήταν προκλητικός κατά την έξοδο του από το δικαστήριο φωνάζοντας προς δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, «χαίρεστε ε; χαίρεστε». Ο δήμαρχος θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης κατά την είσοδο του προς το Δικαστικό Μέγαρο, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Ο Γιάννης Μπουτάρης είχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα γύρω από τα δικαστήρια.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έφτασε στα δικαστήρια, μαζί με την πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, όπου και θα καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση. Αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση συμπαράστασης στον Γιάννη Μπουτάρη διοργανώνουν πολίτες, μέσω Facebook, για τις 19.00 στον Λευκό Πύργο. «Όσοι διαφωνούμε με αυτές τις πρακτικές και πιστεύουμε στη Δημοκρατία και τον Διάλογο ας μαζευτούμε στον Λευκό Πύργο» αναφέρεται στο κάλεσμα.

πηγή: seleo, thesstoday

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις