Τοπικά Νέα

Στάχτες έγινε γνωστό καφέ μπαρ στο Βόλο (ΦΩΤΟ)

Γνωστό καφέ μπαρ, στις Αλυκές, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ξεκίνησε στις 23:15 όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο “Blue Lagoon”. Επί τόπου έσπευσαν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ωστόσο, οι φλόγες γρήγορα πήραν μεγάλες διαστάσεις και έκαναν στάχτη το εσωτερικό του μαγαζιού.

Τελικά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς στον πρώτο όροφο της επιχείρησης, σώζοντας το σπίτι.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι το κτίριο δεν ηλεκτροδοτείται τον χειμώνα, διότι δεν λειτουργεί. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες δηλαδή να προκλήθηκε φωτιά από κάποιο βραχυκύκλωμα, ενώ υπάρχουν επίσης σημάδια εισόδου από το πλάι της καφετέριας, γατί η κεντρική είσοδος ήταν κλεισμένη με λαμαρίνες.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα