Πέμπτη, 30 Μαΐ
26oC Αθήνα

Ένα ολόκληρο χωριό προσεύχεται για την 8χρονη Αλεξία

Ένα ολόκληρο χωριό προσεύχεται για την 8χρονη Αλεξία
Εικόνα από ΑΝΤ1

“Προσευχές. Αυτό λέμε. Να ζήσει και θα λησμονηθούν όλα μετά”…

Προσεύχονται όλοι στις Θεσπιές για την μικρή Αλεξία…

“Είναι ένα αγγελούδι. Προσεύχεται όλος ο κόσμος” είπε συγκλονισμένη στον ΑΝΤ1 μια κάτοικος της περιοχής.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν το παιδάκι από τη στιγμή που γεννήθηκε, μιλούν για ένα αγγελούδι και δε μπορούν να πιστέψουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε χτυπημένο από σφαίρα να παλεύει για τη ζωή του.

Κρίσιμες ώρες για την 8χρονη

Στο μεταξύ, την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της εξακολουθεί να δίνει η 8χρονη Αλεξία, που την Κυριακή του Πάσχα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της, στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν των γιατρών του Παίδων, που βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης, το κοριτσάκι δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο και θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος, για να μπορέσουν να μιλήσουν με σιγουριά για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/ μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος. Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».

Πηγή: ΑΝΤ1

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις