Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ένταση για πλειστηριασμό στη Χαλκίδα – Τελικά ματαιώθηκε [vids]

Ένταση για πλειστηριασμό στη Χαλκίδα – Τελικά ματαιώθηκε [vids]
ΦΩΤΟ από το EviaZoom

Ματαιώθηκε μέσα σε διαμαρτυρίες και μεγάλη ένταση ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας που ήταν να διενεργηθεί, λόγω χρεών σε τράπεζα, το απόγευμα της Τετάρτης σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καραμουρτζούνη, στο κέντρο της Χαλκίδας…

Το «παρών» έδωσαν μέλη της τοπικής πρωτοβουλίας ενάντια στους πλειστηριασμούς, αλλά και η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου όπως και μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», ανάμεσα τους και τα αδέρφια Λεωνίδας και Ηλίας Παπαδόπουλος.

Ο πλειστηριασμός αφορά οικοδομή που βρίσκεται σε περιοχή της Χαλκίδας, η οποία βγήκε στο «σφυρί» για χρέη ύψους 450.000 ευρώ που οφείλει από το παρελθόν σε τράπεζα ως εγγυητής, ο οποίος τόνισε πως στο συγκεκριμένο κτίριο διαμένει η κόρη του μαζί με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Μεγάλη ένταση επικράτησε έξω από το γραφείο της συμβολαιογράφου η οποία δεν εμφανίστηκε καθόλου, αν και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι βρίσκοταν μέσα στο γραφείο. Στο σημείο έσπευσαν ο Ταξίαρχος Γεώργιος Νικολιδάκης και ο βοηθός του Κώστας Λάμπρου οι οποίοι ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τους συγκεντρωμένους και ειδικά με τα αδέρφια Παπαδόπουλου και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: eviazoom

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις