Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα: 8 μήνες φυλακή… για τα κατσίκια του γείτονα

Φθιώτιδα: 8 μήνες φυλακή… για τα κατσίκια του γείτονα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ένας 48χρονος που φέρεται να απείλησε με όπλο 56χρονο γείτονά του. Το περιστατικό συνέβη στη Στυλίδα την Τρίτη.

Η ώρα ήταν 8:30 το απόγευμα και οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν γιατί σύμφωνα με την δικογραφία, τα κατσίκια του 56χρονου έφαγαν κλήματα από την αυλή του σπιτιού του 48χρονου.

Μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε ένταση και ο 48χρονος μπήκε στο σπίτι του και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βγήκε από αυτό κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο.

Ο 56χρονος αντέδρασε, κατάφερε να τον αφοπλίσει και στην συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη. Επίσης κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο μέσα στο οποίο υπήρχαν τρία φυσίγγια.

Σήμερα με την διαδικασία του αυτοφώρου κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας.

Σχολιάζοντας την υπόθεση ο συνήγορος του κατηγορουμένου Δημήτρης Κρούπης τόνισε πως ήταν μια αψιμαχία μεταξύ γειτόνων και δεν υπήρξε τραυματισμός. Επεσήμανε επίσης πως  σε τέτοιες περιπτώσεις οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να διατηρούν την ψυχραιμία τους γιατί πολύ εύκολα μπορεί να προκύψουν τραγικές καταστάσεις.

Πηγή: tvstar

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις