Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λαμία: 9χρονος τραυματίστηκε από ποδήλατο

Λαμία: 9χρονος τραυματίστηκε από ποδήλατο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ποδήλατο στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Λαμίας στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Η κατηφόρα της παραπάνω οδού, μετατρέπεται συχνά σε πίστα αγώνων ποδηλάτων, σύμφωνα με καταγγελίες ιδιοκτητών και θαμώνων καταστημάτων που βρίσκονται κατά μήκος της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα ατυχήματος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 6:30 το απόγευμα της Παρασκευής και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο απρόσεχτος νεαρός ποδηλάτης παρέσυρε ένα 9χρονο αγοράκι προκαλώντας του εκδορές στο πρόσωπο κάτω από το μάτι του.

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις χωρίς ευτυχώς να διαπιστωθεί κάτι σοβαρό, ωστόσο η ψυχική οδύνη του μικρού και των γονιών του ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν υπεβλήθη – τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο – κάποια μήνυση, παραμένει όμως ένα σημαντικό θέμα από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές καταγγελίες και μάλιστα με την παράκληση να γίνει κάτι πριν έχουμε τίποτα κακό!

Πηγή: LamiaReport

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις