Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: Στη δημοσιότητα στοιχεία από τη σπείρα για τη ληστεία στον εργολάβο

Λαμία: Στη δημοσιότητα στοιχεία από τη σπείρα για τη ληστεία στον εργολάβο
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Τουλάχιστον τρεις είναι οι ληστείες που εξιχνιάσθηκαν. Κατασχέθηκαν όπλα, κλεμμένα οχήματα, διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλες full face, φορητοί ασύρματοι. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Λαμίας και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον Ανακριτή.

Τα επίσημα στοιχεία γύρω από τη σύλληψη τριών Ελλήνων που φέρονται να είναι πίσω από τη ληστεία γνωστού εργολάβου στη Λαμία τον Μάρτιο του 2018, καθώς και σε άλλες δύο ληστείες στην Αττική (Εκάλη και Μαρούσι), έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΕΠΑΔ Στερεάς.

Στη ληστεία που έγινε την 1η Μαρτίου του 2018 στο σπίτι του εργολάβου στην πλατεία Λαού στη Λαμία, φέρεται να συμμετείχε και 51 ετών Λαμιώτης επιχειρηματίας, ενώ εκτός των άλλων δύο συλληφθέντων εξετάζεται η συμμετοχή κι άλλων προσώπων, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν πάρει μέρος και σε άλλες παρόμοιες ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Σημειώνουμε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου, οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ η απολογία τους θα συνεχιστεί ενώπιον του Ανακριτή την Τετάρτη 13 Μαρτίου αφού πήραν σχετική προθεσμία.

Πηγή: LamiaReport

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις