Στερεά Ελλάδα

Λαμία: Βγήκε από το νερό και τον περίμενε… ο ληστής!

Θύμα ληστείας έπεσε ο νεαρός λουόμενος, στα ιαματικά λουτρά των Ψωρονερίων…

Συνέβη το βράδυ της Κυριακής, στις ιαματικές πηγές της Δαμάστας Λαμίας. Ένας 26χρονος Λαμιώτης μόλις είχε απολαύσει τις ευεργετικές ιδιότητες των νερών και πήγαινε στα πράγματά του, όταν τον πλησίασε ένα άγνωστος που φορούσε κράνος.

Με την απειλή μαχαιριού – πιθανότατα σουγιά – ο άγνωστος δράστης του ζήτησε τα λεφτά του. Σοκαρισμένος ο νεαρός του έδωσε 20 ευρώ που είχε μαζί του και ο δράστης ανέβηκε σε μια μηχανή που τον περίμενε λίγο πιο μακριά, με οδηγό ακόμη έναν άνδρα που επίσης φορούσε κράνος και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ δόθηκε περιγραφή του δικύκλου και των ληστών για τις αναζητήσεις με αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Πηγή: LamiaReport

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Στερεά Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Στερεά Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα