Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πήδηξε εν κινήσει από το κλεμμένο αυτοκίνητο και σκοτώθηκε!

Πήδηξε εν κινήσει από το κλεμμένο αυτοκίνητο και σκοτώθηκε!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ώρες μετά το δυστύχημα που έγινε στις 2 τα ξημερώματα, ο 17χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου που σώθηκε και συνελήφθη, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το συμβάν, στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας.

Οι νεαροί ήταν μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο, που ξέφυγε απο την πορεία του και ανετράπη στο 2ο χλμ της οδού Φαρσάλων – Βόλου μετά από καταδίωξη με αστυνομικούς.

Όπως περιέγραψε κατά την απολογία του ο ανήλικος κατηγορούμενος, ο 20χρονος φίλος του και οδηγός του μοιραίου οχήματος, του είπε να πηδήξει από το αυτοκίνητο εν κινήσει αλλά εκείνος φοβήθηκε. Το αυτοκίνητο έκανε στροφές μέσα στον δρόμο πριν ανατραπεί, χωρίς ωστόσο εκείνος τελικά να πάθει το παραμικρό. Αντίθετα ο 20χρονος που πήδηξε έξω, σκοτώθηκε.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες που εμπλέκονται στην κλοπή του αυτοκινήτου από την περιοχή του Αχλαδίου, ηλικίας από 17 έως 25 χρόνων πέρασαν αυτόφωρο, με το Δικαστήριο να τους κρίνει ένοχους και να τους τιμωρεί με ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετη όμως αναστολή.

«Μια νεανική τρέλα κόστισε όχι μόνο δύο έτη φυλακής, αλλά και την τραγική απώλεια ενός 20χρονου παιδιού», δήλωσε στο LamiaReport ο συνήγορος υπεράσπισης των πέντε κατηγορούμενων, Δημήτρης Κρούπης, για να συμπληρώσει: «Θα πρέπει να καταλάβουν ότι ακόμη και μια απλή κλοπή μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία».

Πηγή: lamiareport

 

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις