Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βρέθηκε τραυματισμένος ο αθλητής του “παραπέντε” στην Αράχωβα

Βρέθηκε τραυματισμένος ο αθλητής του “παραπέντε” στην Αράχωβα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τραυματισμένος αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του βρέθηκε τελικά ο Γάλλος αλεξιπτωτιστής που αγνοούνταν στις πλαγιές κοντά στην Αράχωβα.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς με επικεφαλής τον Διοικητή Πύραρχο Γιώργο Σηφάκη, εντόπισαν τον άτυχο αθλητή στη θέση «Σταυρός» 300 μέτρα πιο ψηλά από τα σπίτια του οικισμού.

Στην ανεύρεση του αθλητή του «παραπέντε» βοήθησε ένας συμπατριώτης του και συναθλητής του, ο οποίος και είχε προσγειωθεί με ασφάλεια κοντά στο σημείο. Από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στην προσγείωση του φίλου του, ειδοποίησε μέσω του διεθνή τηλεφωνικού αριθμού «112», περίπου στις 2:20 το μεσημέρι και αμέσως σήμανε συναγερμό σε όλες τις υπηρεσίες.

Τελικά από την ΠΥ Λιβαδειάς που έφτασε στο σημείο με τρία οχήματα και 8 άνδρες εντοπίστηκε λίγο πριν τις 4:15 ο Γάλλος τραυματίας, ο οποίος είχε χτυπήσει στα άκρα του, ωστόσο είχε τις αισθήσεις του. Δύο ασθενοφόρα είχαν προσεγγίσει επίσης στο σημείο και ένα εξ αυτών μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Πηγή: LamiaReport

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις