Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χειροτέρεψε η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα!

Χειροτέρεψε η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε ανήμερα του Πάσχα στην αυλή του σπιτιού του, στη Βοιωτία.
Από εκείνη τη μέρα δίνει μάχη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Την προηγούμενη εβδομάδα, η υγεία της καλυτέρευε.
Σήμερα δυστυχώς, το νέο ιατρικό ανακοινωθέν δεν είναι τόσο ευχάριστο.

Από την Κυριακή του Πάσχα, η μικρή Αλεξία δεν έχει σταματήσει να παλεύει στην εντατική του Παίδων Αγία Σοφία, για να κρατηθεί στη ζωή.

Την προηγούμενη εβδομάδα, χαμόγελα ανακούφισης προκάλεσε η είδηση ότι επιτέλους το 8χρονο κορίτσι άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Όμως δυστυχώς, τα καλά νέα, δεν κράτησαν για πολύ…

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου:

“Η  ασθενής  Σ.Α.  παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ   με εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής. Η ασθενής επαναδιασωληνώθηκε  στις 16.05.2019  λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού. Η  κατάστασή της παραμένει κρίσιμη”.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το παιδί παρουσίασε νευρολογικά συμπτώματα και δε μπορεί να αναπνεύσει μόνο του. Για το λόγο αυτό διασωληνώθηκε ξανά.

Το χρονικό του σοκαριστικού ατυχήματος

Το παιδάκι καθόταν στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Πάσχα, όταν από το “πουθενά” έπεσε μια σφαίρα από ψηλά και το τραυμάτισε στο κεφάλι.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν για τον τραυματισμό της έναν 54χρονο που όπως προέκυψε, διασκέδαζε την Κυριακή του Πάσχα σε κοντινό σπίτι και φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα. Μετά τη σύλληψή του, αποκάλυψε ότι φοβήθηκε μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν και έστειλε το όπλο του να το κρύψουν στην Αθήνα.

Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, τους είπε τι είχε συμβεί και τους αποκάλυψε πού βρισκόταν το πιστόλι.

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις