Σάββατο, 13 Απρ.
25oC Αθήνα

Στην ασφάλεια η κοκκινομάλλα για την αρπαγή της Μαρκέλλας – “Να ερευνηθεί αν έχουν ξαναδώσει ναρκωτικά στο παιδί”

Στην ασφάλεια η κοκκινομάλλα για την αρπαγή της Μαρκέλλας – “Να ερευνηθεί αν έχουν ξαναδώσει ναρκωτικά στο παιδί”
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Στη Γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου έχει προσαχθεί η “κοκκινομάλλα” για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας, είναι πλέον στραμμένα όλα τα βλέμματα για τη λύση του μυστηρίου…

Ποιοι και γιατί άρπαξαν την μικρή Μαρκέλλα; Τι της έκαναν τις 44 ώρες που κρατήθηκε μακριά από την οικογένειά της;

Ποια είναι η “κοκκινομάλλα” που έπιασε η Αστυνομία

Η βασική ύποπτη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας, είναι μία γυναίκα γύρω στα 35, η οποία μάλιστα είναι και η ίδια μητέρα. Τα μέχρι τώρα στοιχεία λένε, ότι η γυναίκα έμενε με τον τότε σύζυγό της και την κόρη τους, στην παλιά γειτονιά της Μαρκέλλας. Οι δύο οικογένειες δηλαδή, υπήρξαν γείτονες. Το παιδί γνώριζε την “κοκκινομάλλα” και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr για κάποιο διάστημα η γυναίκα μπαινόβγαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι του κοριτσιού.

Ίσως έτσι να εξηγείται το γεγονός ότι το παιδί πήγε κοντά της όταν εκείνη το φώναξε, γυρνώντας από το σχολείο. Από την πρώτη στιγμή, ο συμμαθητής της Μαρκέλλας είπε στους αστυνομικούς, ότι η γυναίκα που άρπαξε την Μαρκέλλα την φώναξε με το όνομά της και το κορίτσι πήγε αμέσως μαζί της, σα να την γνώριζε…

Η γυναίκα που είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, πιάστηκε σήμερα στην παραλία της Κατερίνης. Άλλωστε από χθες ήταν γνωστό, ότι οι αστυνομικοί έχουν “απλώσει” τις έρευνες και εκτός Θεσσαλονίκης για να εντοπίσουν την βασική ύποπτη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το LiveNews, πριν από λίγο έφτασε στην Ασφάλεια, η μητέρα και ο πατριός της Μαρκέλλας για να βεβαιωθούν ότι όντως, η κοκκινομάλλα είναι μια γυναίκα που γνωρίζουν. Πληροφορίες λένε ότι η προσαγωγή της, σύντομα θα μετατραπεί σε σύλληψη…

Τσαντίρης: Να ερευνηθεί αν υπάρχουν ενδείξεις για παλαιότερη χρήση ναρκωτικών στον παιδί

Την ίδια ώρα, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, μιλώντας στο MEGA για το κοκτέιλ ναρκωτικών που βρέθηκε στον οργανισμό της μικρής Μαρκέλλας, είπε ότι “δε μπορώ να καταλάβω γιατί να χορηγηθεί ένα τέτοιο κοκτέιλ σε παιδί. Ήταν επικίνδυνο για τη ζωή του παιδιού. Θα πρέπει να διερευνηθούν οι ουσίες και ποσοτικά…”

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε με νόημα ότι “το ερώτημα είναι πότε έγινε η χορήγηση ουσιών στην 10χρονη και αν υπάρχουν ενδείξεις παλαιότερης χρήσης”.

Την ίδια ώρα, η 10χρονη παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να συνέλθει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Γιαννόπουλος: Να ξεφύγει το παιδί από τη φρίκη που πέρασε

Όπως είπε νωρίτερα, στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», γίνονται προσπάθειες για να λυθεί η υπόθεση της απαγωγής αλλά όχι για το τι θα συμβεί με τη Μαρκέλλα από δω και πέρα.

«Γνωρίζουμε την ιστορία από πριν. Δε θα μπορούσαμε ποτέ να την επικοινωνήσουμε, γιατί αυτά τα στοιχεία τα δίνουμε μόνο στην αστυνομία. Η αστυνομία θα επιβεβαιώσει αυτά που καταγγέλθηκαν».

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι είναι σημαντικό η οικογένεια να μιλήσει στις Αρχές και να αποκαλύψει τα όσα γνωρίζει.

«Πρέπει να ενημερωθεί η κοινή γνώμη που νοιάστηκε γι’ αυτό το παιδί. Η εισαγγελία ελπίζω να έχει τεκμηριώσει την απόφασή της για το πώς πρέπει να καλυφθεί το μέλλον του, μέσα από τις κοινωνικές έρευνες, για σωθεί το παιδί και να ξεφύγει από τη φρίκη που πέρασε».

Πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις