Το πρωί της Πέμπτης στα Χανιά βρέθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης προκειμένου να επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να κηρυχθούν πληγείσες περιοχές από τη σφοδρή κακοκαιρία οι δήμοι Χανίων και Πλατανιά όπου εντοπίζονται και οι περισσότερες καταστροφές.
Στην ανατολική Κρήτη, το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας εκδηλώθηκε με συνεχείς καταρρακτώδεις βροχές ενώ ανεμοθύελλα έπληξε και την περιοχή της Ιεράπετρας προκαλώντας ζημιές σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες.
Τα ορμητικά νερά σε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού προκάλεσαν φθορές στο οδόστρωμα ενώ δεν έλειψαν και οι κατολισθήσεις που μετέτρεψαν τους δρόμους σε παγίδες για τους οδηγούς.
ΠΗΓΗ: CRETAPOST